In 5 minuten naar ontspanning!

In de snelle drukte van het dagelijks leven is het vinden van rust en evenwicht belangrijker dan ooit. Daar komt Zen Balance Ademhaling om de hoek kijken – een eenvoudige maar diepgaand effectieve ademhalingstechniek ontworpen om je lichaam en mind te harmoniseren. Deze gemakkelijk te volgen methode, die een ritmische cyclus van inademen, uitademen en je adem inhouden omvat, is DE manier naar emotie-en stress regulatie, innerlijke rust en verbetering van algehele gezondheid.

Ontvang de uitleg Ademoefening

Oefen Zen Balance Ademhaling met deze begeleide sessies

Nu je de basisprincipes van Zen Balance Ademhaling hebt geleerd, is het tijd om deze kennis in praktijk te brengen. Let op de aandachtspunten: indemen door de neus, uitademen door de mond en altijd door de buik ademen, niet vanuit de borst!

Hieronder vind je een begeleide videosessie ontworpen om je te helpen deze techniek te beheersen. De video biedt een volg-mee ademhalingsoefening die je overal en altijd kunt doen. Wil je verder trainen en verdiepen stuur me een mailtje en je krijgt toegang tot alle volg-mee begeleide sessies!